Bestuur en contactgegevens EHBO-Groesbeek:

EHBO VERENIGING GROESBEEK  Postbus 73  6562 AB  Groesbeek

K.v.K. Nijmegen Nr. 40144318   Rabobank NL85RABO01174 835 67

Vacant                                     Voorzitter

Mw. Saskia Jansen Peters    Vicevoorzitter/ Penningmeester/ Financiele administratie (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mw. Heleen  Lintz                 Secretaris / Leden administratie 06-51047689 (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mw. Karen Coopmans          Aanwezigheids-ledenregistratie /Co√∂rdinator evenementen  (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dhr. Ronald Spierings           Beheer website / Coordinator AED (email: aed@ehbo-groesbeek.nl)

Dhr. Alfred Lakeman             Beheer materialen (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)