Per direct een nieuwe voorzitter voor de vereniging EHBO Groesbeek gezocht.

Na al voor een respectabele tijd dienst gedaan te hebben als voorzitter van de vereniging EHBO Groesbeek, heeft Hein Leenders aangegeven het wat rustiger aan te willen doen en het stokje te willen overdragen . We zijn dus per direct op zoek naar een enthousiast lid voor de functie van voorzitter.

De voorzitter is het gezicht van de vereniging, zowel binnen als buiten onze organisatie. Herken jij je in het volgende:

• Leiden van de algemene vergadering en de vergaderingen van het bestuur.
  • Leiden van het bestuur (initiatieven nemen, co├Ârdineren en doen uitvoeren van bestuurswerkzaamheden).
  • Vertegenwoordiging van de organisatie zowel binnen als daar buiten.

Geïnteresseerd en belangstelling voor de functie van voorzitter van de vereniging EHBO Groesbeek?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dit kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.