Helaas moeten wij melden dat ook de geplande ehbo-lessen op 6, 9 en 16 december in de avond niet mogen doorgaan. Maar we hebben ook goed nieuws.

Gezien de uitzonderlijke situatie en het feit dat wij een geaccrediteerde opleiding zijn ( je moet aan lesvoorwaarden voldoen om je diploma te verlengen) heeft het Montessori College Groesbeek ons toestemming gegeven om bij uitzondering op zaterdag overdag gebruik te maken van de school. Wel onder een aantal voorwaarden. Zo schenken wij geen koffie of thee en is een QR code verplicht en houden wij ons strikt aan de regels van het RIVM en het branche protocol.

Dit houdt o.a. in dat net als vorig jaar alleen de theorie wordt behandeld. Deze lessen volstaan voor het verlengen van het Oranje-Kruis diploma.

Schema: (onder voorbehoud dat corona-regels niet aangescherpt worden)
Datum: 18 december 2021. Locatie: Montessori College Groesbeek
10.00 uur tot 11.15 uur Reanimatie volwassenen (BLS) en Reanimatie kinderen (PBLS).
11.30 uur tot 12.45 uur Botbreuken en kneuzingen.
13.30 uur tot 14.45 uur Onderkoelingen, oververhitting en brandwonden.

Je kunt je voor de lessen inschrijven via de agenda.

Wees er snel bij want er geldt een maximum van 25 personen per les. Het is mogelijk om voor meerdere lessen in te schrijven.   Zie agenda

Wij realiseren ons dat het kort dag is. Toch willen wij jullie heel graag deze gelegenheid bieden. Dit omdat het echt noodzakelijk is om je kennis op peil te houden en onze kader-instructeur jullie diploma kan verlengen.

Bestuur EHBO-Groesbeek