Beste leden Na rijp beraad en overleg met de kaderinstructeurs heeft het bestuur van de EHBO Vereniging Groesbeek besloten de lessen in november niet door te laten gaan. Wij volgen hiermee het verzoek van het kabinet om de komende twee weken zo min mogelijk reisbewegingen te maken en zo veel mogelijk binnen de eigen cirkel te blijven op.

Wij hopen, net als iedereen, dat met deze maatregel de situatie in de ziekenhuizen en de zorg voor alle patiƫnten beheersbaar blijft. Het streven is, om indien de situatie het toelaat, de nog drie geplande avonden in november al vast te plannen in december. De data volgen zo spoedig mogelijk.

Voor alle duidelijkheid de les van morgen gaat dus niet door. Jammer maar het is niet anders.
Blijf gezond en jullie horen zo spoedig mogelijk van ons.

Namens alle bestuursleden

Met vriendelijke groet,